Reviews van deze auteur

reacties:

Review: Hond kwijtgeraakt en achtergelaten

Hier dan mijn kant van het verhaal.
Zo eenvoudig als Kristel het beschrijft was het niet.
Een andere hond(niet mij eigen hond)die wel vaker wegloopt ging er van door. Ik zag dit dus en ik ging achter die hond aan. De hond van Kristel volgde mij ook altijd gewoon en was nog nooit weggelopen .Ik ging er dus vanuit dat ze me volgde. Na 2 a 3 min had ik de andere hond maar nu miste ik de hond van Kristel.Zoals Kristel het beschrijft zou ik de honden in de auto gedaan hebben en vervolgens de baas gebeld hebben en zijn vertrokken.
Zo is het dus echt niet gegaan. De meeste baasjes weten ook dat de hond bij mij altijd op de eerste plaats komt. Ik heb meerdere malen het uitlaat terrein doorzocht. daarna heb ik nog een ongeveer een half uur in de woonwijk gezocht, heb de auto geparkeerd en ben nog lopend gaan zoeken. Helaas zonder haar te vinden .Daarna heb ik haar baasje gebeld en die vertelde mij dat hij uit Hoofddorp moest komen. Ook vertelde hij mij dat ze heel bang is in een omgeving die ze niet kent en zich dan verstopt. Helaas vond ik haar niet. Ik ben 2 honden die in de buurt wonen naar huis gebracht en heb daarna nog in de woonwijk gaan zoeken. Je moet begrijpen dat ik nog meer honden in de auto heb zitten die allemaal gerend en gespeeld hebben en graag uit de auto en naar huis willen ook heb ik nog een volgende groep honden wachten waarvan de baasjes uit gaan dat ik die wel op tijd uitlaat.
Ik heb de keus gemaakt ,met de gedachten dat de baas spoedig zou arriveren en ze dan wel te voorschijn zou komen, om te vertrekken. Ik heb dit gemeld en mijn excuus aangeboden. Duidelijk was dit de verkeerde keus voor Kristel. Ik kreeg via een app'je te horen dat ik niet meer hoefde te komen en of ik de sleutel wilde terug brengen.